Pe 11 august 2013 la ora 16.00 a avut loc adunarea generală a satului Colonița. Foarte puțini colonițeni s-au arătat interesați de problemele discutate în cadrul acesteia, fiind prezenți doar câteva zeci.

În cadrul adunării, primarul satului Colonița Zaporojan Angela, și-a prezentat principalele realizări după exercitarea a doi ani de mandat. Deasemenea a luat cuvântul și dl. Ion Oglindă, noul responsabil de salubrizare, care a încercat să explice prioritățile și perspectivele dezvoltării serviciului dat (video, min. 01:06:33). Spre sfârșitul adunării, parohul bisericii din localitate, preotul Victor, a lansat un apel către enoriași pentru a susține construcția gardului din jurul bisericii.

Menționăm că aceasta este prima adunare a satului organizată în acest an de către primarul actual al satului Colonița, Zaporojan Angela, în scop de raportare. Amintim că în programul electoral, actualul primar se angaja să organizeze adunări generale la fiecare 6 luni despre activitatea Primarului și a Consiliului local, angajament care timp de doi ani nu a fost respectat.

Nici pe pagina web oficială a primăriei Colonița nu este plasat nici un document tehnic și financiar privind executarea lucrărilor efectuate în perioada raportată. Acest fapt ridică mari semne de întrebare privind transparența cheltuirii banului public de către primăria Colonița.

[youtube]3CC39dfbgLc[/youtube]

realizari_primar_doi_ani

adgen