grad_nouaAnul acesta a fost câștigată judecata în privința grădiniței noi care din anul acesta este la balanța primăriei Colonița. Avem patru sechestre puse după ce am întors-o. La moment se face expertiza, iar peste o săptămână încep lucrările de proiectare la grădinița nouă. Până în iarna vom avea proiectul de execuție.” – astfel a raportat primarul, Zaporojan Angela situația despre  imobilul nefinisat – grădinița de copii de 160 locuri de pe strada str. B.P.Hajdeu 5. Declarațiile date au fost făcute în cadrul adunării generale a satului Colonița, organizată în scop de raportare de către primarul Zaporojan Angela în data de 11 august 2013 (video min. 18:30-20:10).

Amintim că „transmiterea” imobilul nefinisat de la fostul colhoz către primăria Colonița a durat mai bine de cinci ani. În tot acest timp au avut loc numeroase acțiuni, inclusiv procese de judecată, în care unii locuitori ai satului zădărniceau procesul de transmitere a imobilului.

Războiul continuă: încă o bătălie pentru grădinița de copii nefinisată, 19 septembrie 2012

[VIDEO] Localnicii de la Colonița luptă pentru grădinița din sat, TV7, 19 septembrie 2012

[FOTO] Reportaj foto – Starea deplorabilă a imobilului grădiniței nefinisate, 5 iulie 2011

[VIDEO] Un grup de locuitori ai comunei Colonița – Viorel Ghimp și-a însușit ilegal una dintre grădinițele de copii din localitate, 5 iulie 2011

[DOC] Soarta juridică a imobilului nefinisat “Gradinița de copii” din Colonița, 7 decembrie 2010