vizita_TuzlaLa începutul lunii august, o delegație din satul Colonița, a mers într-o vizită în comuna Tuzla, județul Constanța (România). Despre componența delegației, programul vizitei, cheltuielile achitate din bani publici, primăria Colonița nu a făcut publică nici o informație.

Astăzi, localitatea (Tuzla – n.r.) va primi vizita unei delegații din Republica Moldova conduse de șefa autorității locale din Colonița, Angela Zaporojan. La ora 16.00, se va semna un parteneriat de înfrățire între Primăria comunei Tuzla și Primăria satului Colonița. Delegația va petrece patru zile la Tuzla, urmând a vizita obiectivele din comună (aeroportul, fermele agricole, dispensarul, grădinița, școlile, biserica), dar și litoralul românesc – scria Ziua de Constanța la 1 august 2013.

Torta specială pregătită și servită de administrația Tuzlei în cinstea vizitei fraților moldoveni poate fi văzută în imaginea de mai sus (foto preluat de pe o rețea de socializare). Imaginile postate de către unii membri ai delegației din Colonița pe o rețea de socializare, dau de bănuit despre faptul că vizita la Tuzla a fost utilizată nu doar în scopuri de serviciu, unii oficiali din Colonița au fost însoțiți și de membri ai familiilor lor.

Menționăm că primăria Colonița a găzduit o vizită similară a delegației comunei Tuzla în Colonița pentru perioada serbării hramului satului Colonița (21 septembrie 2013).

Amintim că satul Colonița s-a înfrățit cu comuna Tuzla, județul Constanța (România) la începutul acestei veri. În ședința din 12 iunie 2012 a Consiliului Sătesc Colonița, prin decizia nr. 4/11, a aprobat stabilirea relațiilor de înfrățire dintre satul Colonița, Moldova și comuna Tuzla, județul Constanța, România  (video min. 0:59:27).

Imagini preluate de pe o rețea de socializare:

no images were found