La sfârșitul verii, a fost lansată o altă înfățișare a așa zisului site oficial al primăriei Colonița – www.colonita.md. Pagina web respectivă nu conține absolut nici o informație relevantă despre Administrația Publică Locală din Colonița. Din punct de vedere tehnic, pagina web e realizată pe baza unui șablon foarte popular – WordPress, lucrările nefiind finisate.

Amintim că la finele anului 2012, în rețeaua internet a putut fi accesată prima versiune a paginii web oficiale a primăriei Colonița. Lucrul tehnic asupra acelei versiuni nu a fost finisat. La capitolul conținut, au fost plasate câteva informații de rutină. Surse neoficiale au declarat că pentru crearea paginii acelei versiuni a paginii web, de către primăria Colonița, în persoana primarului Zaporojan Angela au fost achitate 2 500 – 3 000 lei.

Fantoma paginii web oficiale a primăriei Colonița, 1 februarie 2013

Amintim că în programul electoral din 2011, cu referire la informarea locuitorilor, actualul primar al Coloniței – Zaporojan Angela menționa: susținerea activității site-ului, ziarului satului cît și crearea postului de radio local.

fantom2