Primăria Colonița declară că folosește un management eficient în gestionarea banilor publici, dar faptele reale dovedesc contrariul.

O ultimă dovadă despre „valorificarea eficientă” a banilor publici este știrea din presă în care se spune că primăria Colonița datorează S.A. „Termocom” 562 mii lei.

www.alfanews.md: Примэрия Колоницы должна «Термокому» полмиллиона леев, 19.11.2012

Pagina web a Judecătoriei Ciocana, informează despre un dosar al Termocom SA vs Primăria Colonița privitor la Litigii privind executarea obligațiilor. Dosarul dat a fost creat în data de 20 august 2012.

Termocom SA vs Primăria Colonița, Litigii privind executarea obligatiilor, 20-08-2012

La ședința Consiliului Sătesc Colonița din data de 30 octombrie 2012, primarul satului Colonița a propus modificări la bugetul satului Colonița în sumă de 107 150 lei de la linia de buget cultură la linia de buget primăria Satului Colonița. Despre datoria primăriei Colonița față de Termocom SA dar și despre dosarul din instanță nu a fost pomenit nimic.

107 150 lei de la CULTURĂ „mutați” pentru spălatul țevilor, amenajarea parcului . . ., 17 noiembrie 2012

Despre (in)eficiența gestionării banilor publici de către primăria Colonița a mai scris portalul www.colonita.eu. Un lucru elementar nu este clar, de ce sunt tăinuite datorii de peste jumătate de milion de lei și cazurile de judecată legate de aceste datorii, dar se încearcă a finanța lucrări care nu își au rostul la început de iarnă?

Ce scopuri urmărește Administrația Publică Locală din Colonița și înteresul cui î-l reprezintă?