La 22 iunie 2017, în sala de ședințe a primăriei satului Colonița a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Sătesc Colonița, convocată de către consilierii locali. Cu o oră pînă la începerea ședinței, Caraman Veronica, consilier local, a postat pe o rețea de socializare Cererea de convocare a ședinței semnată de către unii consilieri locali, Proiectul Ordinii de Zi (vezi imaginile de mai jos).

Înainte de ședința Consiliului Sătesc a avut loc ședința comisiei de specialitate, la care au fost prezenți șase din cei șapte membri.

În ordinea de zi au fost incluse două chestiuni.

Președintele ședinței Consiliului Sătesc Colonița a fost aleasă Caraman Veronica. Ședința a durat circa jumătate de oră și au fost prezenți 9 consilieri locali din 13.

Mai jos vedeți înregistrarea video integrală a ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 30 mai 2017.

Informația dată nu a fost făcută publică de primăria Colonița pe pagina web oficială pînă la momentul apariției acestui material.

Nr. Chestiunea Intervalul
1 Cu privire la abrogarea Deciziei Consiliului Sătesc Colonița din 30.05.2017 „Cu privire la formarea unui bun imobil (teren) în perimetrul construcției cu numărul cadastral 0149107143.01. Raportor: Braghiș V., Ghimp D.  
Cu privire la modificarea suprafeței terenului aferent a construcției nefinalizate (bloc locativ) cu nr. cadastral 0149107143.01 din suprafața de 0,0396 ha. în suprafața 0,1566 ha (conform planului geometric proiect). Raportor: Braghiș V., Ghimp D.  

no images were found