La 28 noiembrie 2017, în sala de ședințe a primăriei satului Colonița a avut loc ședința Comisiei buget-finațe a Consiliului Sătesc Colonița.

Chestiunea principală discutată a fost proiectul bugetului satului Colonița pentru anul 2018. Ședința a durat cca. o oră patruzeci minute și s-a asemnat mai mult cu o ceartă a consilierilor locali cu primarul.

Menționăm că proiectul bugetului satului Colonița pentru anul 2018 a fost plasat pe pagina web oficială a primăriei Colonița pentru dezbateri publice pe data de 21 noiembrie 2017. Proiectul de buget a fost inclus în ordinea de zi dar nu a fost votat votat în primă lectură în ședința Consiliului Sătesc Colonița din data de 24 noiembrie 2017.

(VIDEO) Ședința extraordinară a Consiliului Sătesc Colonița din 24 noiembrie 2017 convocată de către consilierii Partidului Liberal, 4 decembrie 2017

Informația dată nu a fost făcută publică de primăria Colonița pe pagina web oficială pînă la momentul apariției acestui material.

Mai jos vedeți înregistrarea video a ședinței Comisiei buget-finațe a Consiliului Sătesc Colonița din 28 noiembrie 2017.