Șapte consilieri locali au solicitat convocarea ședinței Consiliului Sătesc Colonița pentru data de 12 ianuarie 2018, ora 18:00. În acest sens au depus o cerere în data de 5 ianuarie către secretarul consiliului sătesc și către primarul satului. Consilierii își propun să examineze opt chestiuni.

Consilierii au mai depus o somație către Claudia Oleacu, secretarul consiliului sătesc Colonița, ca dumneaei să fie în exercitarea atribuțiilor de serviciu la data și ora respectivă.

Amintim că nici un proiect de decizie votat de consilierii locali la ultima ședință din anul 2017 nu a ajuns să fie semnat și ștampilat ca să devină act oficial, din cauza nesemnării de către secretarul consiliului sătesc.

CRIZĂ de proporții în Consiliul Sătesc: Interesele funcționarilor primăriei calcă în picioare deciziile consiliului, 28 decembrie 2017

În răspunsul oferit primarul Zaporojan Angela se spală pe mîini și informează că nu refuză convocarea consiliului, însă propune convocarea acestei ședițe pentru începutul lunii februarie. În acest sens primarul a adus și careva „argumente”.

Informații oferite de către unii consilieri locali.