Contabilul primăriei Colonița, Glijin O. o propus examinarea în regim de urgență în cadrul Consiliului Sătesc a unei cereri, deoarece „a parvenit în ziua cînd a avut loc ședința consiliului”. Propunerea dată a trezit nemulțumirea unor consilieri locali.

Președintele ședinței Lidia Ghimp, a menționat că „ … comisia de specialitate trebuia să examineze setul de documente . . . există un regulament stabilit și trebuie să ne ținem de el”.

Consilierul local Maria Iarmenco, a declarat că „ … trebuia convocată comisia pînă la asta. … E vorba de calitatea notelor informative prezentate pentru comisii (n.r. de specialitate din Consiliul Sătesc). Aici d-na primar ne reproșează de ce noi venim sau nu venim la ședința comisiei. Care este sensul să vii la ședința comisiei cînd întrebările nu sunt pregătite. Și atunci noi punem 100 de întrebări și ne reținem 2-3 ore, pe cînd întrebările s-ar fi putut rezolva mult mai operativ dacă ar fi fost tot setul de documente”.

Discuțiile la temă le găsiți în VIDEO, minutul 19:00 a înregistrării ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 12 frbruarie 2015.

[youtube]KJsy-_-gbuY[/youtube]

Glijin_consiliu