PUG72 mii 790 lei au fost alocați pentru Lucrări de proiectare la obiectul Planul Urbanistic General al satului Colonița. Decizia a fost luată în cadrul ședinței din 28 martie a Consiliului Sătesc Colonița.

Menționăm că din cauza lipsei Planul Urbanistic General al Coloniței nu poate fi efectuată parcelarea locurilor de lângă casă (grădini).

[VIDEO] Parcelarea locurilor de lângă casă (grădini) – AMÂNATĂ, 8 iunie 2012

Amintim că primarul satului Colonița, Zaporojan Angela a declarat sus și tare în cadrul adunării satului, desfășurate în data de 29 ianuarie 2012, că ”satul Colonița nu are plan de dezvoltare a satului. Din aceasta cauză satul nu poate beneficia de proiecte de milioane de euro”. Primarul a mai declarat că a comandat un plan de dezvoltare a satului, care costă aproape 600 mii lei și a asigurat prin scrisoare de garanție achitarea lucrărilor timp de patru ani, neavând acoperire financiară și nici suportul consiliului local.

[VIDEO] Primarul duce lumea în eroare și garantează plați de 600 mii lei, 27 februarie 2012

Decizia nr. 3/11 „Cu privire la atestarea soldului fondului disponibil și utilizarea mijloacelor fondului disponibil” poate fi găsită în Deciziile Consiliului Sătesc Colonița din 28 martie 2013 (pagina 53-54), iar material video poate fi găsit în înregistrarea VIDEO a ședinței (secvența 11:04 – 13:55).

bani_mart