Pe noua platformă – www.colonita.eu – vom rămâne pe aceleași poziții, doar că mai fermi și mai liberi. Am activat și vom activa în continuare în bază de voluntariat și vom încerca să respectăm principiile adevărului, obiectivității și echidistanței. Nu facem partizanat nici unui partid sau persoane politice. Ne dorim doar transparență în procesul decizional și vom critica ori de câte ori vom observa o încălcare. Nu vrem să „îngropăm” autoritățile publice locale, ci doar să le ajutăm să devină mai transparente și mai eficiente.

Pe lângă, urmărirea respectării legilor și responsabilităților de către APL, vrem ca această pagină web să reunească toți colonițenii, de oriunde s-ar afla. Vom scrie în continuare despre evenimentele culturale și sociale ce au loc în satul Colonița, vom încerca să cunoaștem oamenii din sat, cu bucuriile și tristețile lor, cu realizările și succesele lor, mici sau mari.

Ne dorim ca pe noua platformă să devenim mai aproape de comunitate, iar fiecare om din acest sat să poată da mână cu mână, de oriunde s-ar afla.

Accesați www.colonita.eu – Bine ați venit acasă!