Trei primari de suburbii din partea Partidului Liberal-Democrat din Moldova anunță că au părăsit formațiunea din care fac parte. Este vorba de Nina Costiuc, primar de Budești, Ion Scripnic, primarul comunei Ciorescu și primarul de la Colonița, Angela Zaporojan. Toate cele trei localități fac parte din municipiul Chișinău. Aleșii locali au semnat o declarație comună care a fost trimisă presei. Informația a apărut în presă în data de 9 noiembrie 2015.

În declarație nu se menționează dacă și cei șapte consilierii locali din Colonița, votați pe listele PLDM au părăsit partidul împreună cu primarul.

Menționăm că Zaporojan Angela a obținut două mandate de primar al satului Colonița fiind înaintată și votată pe listele PLDM.

Amintim că pe rol la judecătoria Ciocana se află un dosar penal privind demolarea gardului de piatră al bisericii din localitate, în care este vizată și Zaporojan Angela. Utima ședință a avut loc în data de 4 noiembrie 2015, ședința fiind întreruptă pînă la data de 07.12.2015, ora 11.00

Sursa: www.agora.md

pldm-suburbii