Municipalitatea va aloca 1 milion de lei pentru drumurile din satul Colonița. Primarul Angela Zaporojan, propune ca de acești bani să fie amenajate străzile pe care au fost finisate renovările rețelelor de apă și canalizare. Primarul mai declară că au parvenit o mulțime de plângeri de la locatarii străzilor Haiducilor, Dacilor, Em. Bucov, V. Lupu, în care lumea spune că nu poate ieși de acolo. O altă propunere a fost ca din veniturile serviciului de salubrizare să fie alocați bani pentru întreținerea drumurilor din sat. Informațiile date au fost expuse de către primarul satului, Angela Zaporojan, în cadrul ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 15 februarie 2013.

Menționăm că în anul 2012, primăria Colonița a cheltuit 920 000 lei alocați din bugetul municipal, pentru construcția străzii Decebal (finalizare). La finele anului 2011, primăria Colonița a achitat alte 400 000 lei tot pentru strada Decebal. Pe această stradă locuiesc 3 angajați ai primăriei Colonița: primarul Angela Zaporojan, juristul – Vasile Braghiș și șeful serviciului de salubrizare – Tudor Ababii.

Bani municipali pentru satul Colonița în anul 2012 – peste 5 milioane lei8 iunie 2012

Amintim că în vara anului 2011, în plină campanie electorală, actualul primar promitea sus și tare că drumul cel mai important din sectorul din partea nord-vest a satului (strada UNIRII) va fi asfaltat.

Video la temă, minutul 1.28:20 – 1.30:14:

[youtube]xvMfFQTpZHY[/youtube]

primar