Pe un site de anunțuri a apărut informația privind scoaterea la vînzare a unuit „lot agricol la traseu, 5 ha, Colonita”. Suma solicitată este de 59 000 €, NEGOCIABIL! Posibil schimb pe apartament + bani.

Menționăm că în informațiile furnizate de www.geoportal.md, terenul dat are numărul cadastral 01491010225, și este Proprietatea Autorității Publice Centrale.

Conform datelor din registrul bunurilor imobile (www.servicii.gov.md):
Modul de folosință – Fondul forestier
Suprafața – 5.00000 ha
Tipul de proprietate – Publică
Numărul tranzacțiilor – 0.

Am sunat la numarul de telefon indicat și am solicitat detalii privind statutul juridic al terenului dat. Barbatul cu care am discutat a promis că revine cu precizări. Pină la moment nu ne-au fost comunicate detaliile solicitate.
Primarul satului Zaporojan Angela ne-a declarat că „nu cunoaște nimic”.

Textul anunțului:
Amplasare foarte buna, la traseu, sat. Colonita. Lot de teren cu suprafata de 500 ari, extravilan. Destinat in scopuri agricole. Posibil pentru a fi utilizat sub constructie. Retelele de comunicatie trec in apropiere de hotarele lotului. Acces facil la lot.
NEGOCIABIL! Posibil schimb pe apartament + bani. Sau achitare in credit prin Prime Capital, Top Leasing, Victoriabank, Moldindconbank, prima rata 20600 euro restul in credit cu rata lunara de 600 euro. Va asteptam pe strada Bucuresti, 41!
Caracteristici:

  • tipul lotului – Agricol
  • suprafața terenului – 500 ari

preț: 59 000 €
contacte: +373 68678834

Anunțul a fost postat de PROIMOBIL-CIOCANA.
Vezi anunțul integral aici.

no images were found