Pe cît de aprins critică pagina Colonita.EU, pe atît de tare o citește !

Datele analitice ale vizitatorilor paginii web Colonita.EU, arată că cel mai mare admirator din Germania este localizat în localitatea Kassel din componența cereia face parte localitatea Lohfelden, unde se află compania la care lucrează Vitalie Baranov (după cum singur indică în profilul de pe o rețea de socializare). Astfel pe perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018, Colonita.EU a fost accesată din orașul Kassel de 54 ori, iar durata medie a unei sesiuni fiind de 2 minute 48 secunde, ceia ce reprezintă timp suficient pentru a citi din scoarță în scoarță toate materialele postate. Detalii in documentul de mai jos.

Dacă tot muncește în calitate de șofer și circulă prin Germania, bănuim că deseori accesează pagina web din alte orașe, iar celelalte vizite virtuale se datorează tot lui.

În același timp, Vitalie Baranov, duce pe grupul Colonița de pe o rețea de socializare o adevărată campanie de denigrare a paginii Colonita.EU și a celor care activează voluntar la ea. În data de 25 ianuarie 2018, a creat un sondaj în care indicînd informații false, a cerut opinia privitor caracterul postărilor publicate și distribuite de Valeriu Ciorbă. Informațiile false indicate de dl. Baranov sunt precum că Inițiază acest sondaj la rugămintea D-lui Valeriu Ciorbă…”. În realitate inițiativa a venit de la dl. Baranov și fost formulată astfel  …Daca vrei sa-ti demonstrez voi initia chiar un sondaj in acest grup referitor la postarile tale…

Mulțumim în special lui Vitalie Baranov și tuturor celor care vizitează Colonita.EU pentru faptul că ne admirați și susțineți cum puteți !

Download (PDF, 111KB)