Într-o postare pe o rețea de socializare, consilierul local Ghimpu Dumitru cum un tractor cu remorca plină cu gunoi se îndreaptă spre Colonița. Vede-ți mai jos postarea respectivă și înregistrarea video:

Buna, vreau sa arat la toti locuitori s.Colonita cum Primaru A. Zaporojan aduce toate bolile si mizeria de la alte localitati si agenti economoci la gunoistea noastra neautorizata din Colonita. La sadinta Consiliului Primaru A.Zaporojan a fost intrebata daca aduc alte localitati sau alti agenti economici deseurile la gunoistea noastra din Colonita? Insa primaru a mintit ca are cu cineva asa intelegere, si care apoi au aparut un contract care primaru se facea mort in popusoi…. Toti oameni isi doresc aer curat. Atunci eu as dori sa intreb oameni din sat, ei sunt de acord ca la noi sa aduca toate satele vecine gunoiu si mizeria, zdohniturile si bolile la noi in Colonita??????

Vezi postarea integrală și toate comentariile AICI.

Amintim că în repetate rînduri, primarul Zaporojan Angela a fost prinsă cu minciuna.

Un alt consilier local, Caraman Vera, comentează astfel:

Primarul spune cu glas tare la toate adunarile satului, ca iubeste foarte mult satul si satenii si cica pentru ei lucreaza cu sudoarea fruntii… Atunci ma intreb ce fel de dragoste oarba e aceasta ? Constient ii otraviti in fiecare zi cu tone de gunoi din satul vecin si agentii economici din imprejurare, or viata si sanatatea copiilor si familiilor din preajma gunoistei nu va mai intereseaza? Ori banii incasati din contractele incheiate cu acesti agenti economici (bani care nu sunt atestati in bugetul primariei Colonita) sunt mai importanti decit sanatatea si viata copiilor si a parintilor. De ce NE mintiti si ne prostiti atita d-na Primar? Ati ridicat taxa de la 25 la 35 lei motivind ca nu aveti bani la salarii pentru muncitorii de la salubrizare. Vreau sa va intreb unde se varsa banii de pe cele 4 contracte cu Tree Hous, Poiana Bradului … si inca doi agenti din preajma? De ce primaria a devenut un SRL pentru interesele personale a primarului si alti functionari publici …….. MASINA DE FACUT BANI ……..ori noi satenii suntem buni numai la alegeri cind aveti nevoie de votul nostru? ……. apoi ne ignorati si nici nu vreti sa ne mai auziti ce probleme mai avem ……. caci sunteti preocupata de propriile interese ……. BRAVO!!!!!

* În titlul acestul materila am parafrazat lozinca primarului „Cu suflet pentru Colonița” de pe panoul de la intrarea în sat dinspre Tohatin, pe unde a trecut tractorul cu gunoi adus în sat.