Către consiliul local Colonița și Primarul Calancea Gh.
Demers din partea parintilor care au copii în gradinița nr. 24

Părinții care au copii în grădinița nr. 24 vin cu rugămintea către Autoritatea executivă și consilul local din s. Colonița de a verifica activitatea grădiniței care de la o vreme încoace trezește unele dubii în activitatea sa .

Întîi de toate se dorește ca la control situația dată să-o ție consilul local din s.Colonița și nemijlocit D-ul Primar Calancea Gheorghe și despre hotăririle luate si respectiv despre rezultatele acestei verificări , părinții să fie informați la o adunare generală a gradiniței unde sa ia parte un consilier , un lucrător a primăriei și directorul grădiniței. Unul din sectoarele care se dorește să fie verificat este sectorul alimentar care este un sector destul de important în evoluția fizică cât și educativă în creșterea unui copil și fiecare dintre noi știe prețul unui copil pentru un părinte, de a ceea și se cere verificarea activități grădiniței ceea ce ține de pastrarea produselor alimentare căci se vehiculează informația că sa întimplat intr-o zi din activitatea grădinitei copii sa-u alimentat cu terci care mai avea în compoziția sa și niște gîze caudate (cum se numește după meniu asa terci ? ) și se mai vehiculează că in altă zi hrișca era boț, apoi napolitanele nu erau in stare sa fii expuse spre consum ect.

În al doilea rind să fie verificat sectorul cel ce tine de salarizarea persoanelor care figurează doar pe liste sau cum li se mai zice “suflete moarte” dar activitatea acestor persoane trebuie sa o indeplinească educatorii si ajutorii de educatori în timp ce ei trebuie să aibă grija de copii care îi au în grijă si-i sunt încredințații.

În al treilea rind vrem o dare de seamă cu privire la sumele incasate de la parinti pentru fondul grupei și fondul grădiniței.

Avem încredere totală în aleșii locali cît și autoritatea executivă că nu o să ne lăsați să riscăm cu copii noștri, cu ceea ce avem mai scump pe fața pămintului, și vrem ca să fim înțeleși corect avem nevoie de informație concretă ci nu de zvonuri de aceea și apelăm la aleșii poporului pentru a ne rezolva problema adică de-a confirma sau infirma zvonurile dar în popor se zice că până nu se face foc nu iese fum.

Cu respect părinții copiilor s. Colonița.