Pagina web oficială a primăriei Colonița www.colonita.MD, în luna ianuarie 2017 a informat locuitorii satului doar cu trei materiale:
anunț privind două posturi vacante în cadrul primăriei, 5 ianuarie 2017,
Crăciunul sărbătorit la biserica din localitate, 7 ianuarie 2017,
– Licitație repetată pentru trei terenuri din Colonița, 9 ianuarie 2017.

Pagina web oficială nu informază despre rezultatele licitatiilor cu terenurile satului, pe cine și în ce condiții a angajat în cele două posturi vacante.

Amintim că la începutul lunii ianuarie, primăria Colonița era în căutare de administrator pentru pagina oficială a localității www.colonita.MD. În anul 2016, primăria Colonița cheltuit 12 000 lei pentru serviciul de administrare a ziarului și a site-ului Colonița, iar serviciile au fost oferite de către Mazîlu Alina.

Dacă estimăm după banii cheltuiți anul trecut, onorariul administratorului paginii este de o mie de lei lunar, iar pentru fiecare din cele trei materiale publicate pe www.colonita.MD în luna ianuarie a incasat 400 lei.

Pentru comparație, www.colonita.EUun proiect voluntar, a postat paisprezece materiale în luna ianuarie, în care a relatat despre: veniturile declarate ale funcționarilor primăriei, despre rezultatele licitațiilor cu terenurile satului, despre situația cadastrală a unui teren din sat, despre plângerea primarului la poliție în privința www.colonita.EU, despre implicarea colonițenilor în activități sportive. De asemenea, au fost postate peste 2 ore 20 minute de materiale video de la evenimente petrecute în sat.