În data de 10 aprilie 2014 a fost convocat în ședință ordinară Consiliul Sătesc Colonița, ședință care s-a sfârșit înainte de a începe.
Până la începerea ședinței, reprezentantul CCF Moldova, Livia Marginean a prezentat informații despre asistența parentală și a îndemnat locuitorii satului de a deveni asistent parental profesionist.
Imediat după, Lidia Ghimpu, președintele fracțiunii Partidului Liberal a ieșit cu o declarație prin care a anunțat că aleșii locali ai PL (7 consilieri) părăsesc ședința din cauza neexecutării de către Zaporojan Angela, primarul satului Colonița, a unor decizii anterioare ale Consiliului Sătesc Colonița.

În cadrul ședinței date urmau a fi examinate 13 chestiuni incluse în proiectul ordinii de zi a ședinței (imaginile de mai jos).

Menționăm că APL Colonița nu a expediat în adresa www.colonita.eu nici proiectul ordinii de zi a ședinței, nici proiectele de decizie.

Amintim că reprezentanții PL dețin majoritatea în cadrul Consiliului Sătesc Colonița: 7 din cele 13 mandate. Cite 2 mandate sunt deținute de către reprezentanții PLDM și PE, și un mandat a revenit PCRM.

[youtube]HTTiiLqf5S0[/youtube]

OZ_2014.04.10_1 OZ_2014.04.10_2