După o scurtă perioadă în care energia domnului Ion Oglindă pare sa fi avut sorți de izbândă în ceea ce privește reanimarea serviciului de salubrizare din satul nostru, iată că și dumnealui a fost nevoit să completeze șirul demisiilor din primăria Colonița

Motivele demisiei din postul de șef de salubrizare, indicate în cererea au fost: „comportament inadecvat și agresiv al conducătorului, adăugarea sarcinilor ce nu țin de salubrizare, împiedicarea dezvoltării proiectului astfel obținând numai promisiuni din partea conducătorului”.

Pentru a rămâne corect față de consăteni, dl. Oglindă Ion se obligă, din venituri proprii, să restituie banii gospodăriilor ce au achitat serviciul de salubrizare pentru anul 2014. În acest sens, prin cerere a solicitat ca salariul pe care urma să-l primească să fie îndreptat spre întoarcerea acelor bani. Suma aproximativă reprezintă 2700 lei.

În scurt timp promitem apariția unui material video în care dumnealui personal va explica cauzele și momentele ce l-au impus să ia această decizie.

IMAG0144IMAG0147