Mai ieri, Năstica era un copil vesel și plin de viață, mai ieri învăța să facă primii pași și să rostească primele cuvinte. Mai ieri, părinții ei se bucurau de zâmbetul ei și depuneau tot efortul pentru a-i putea oferi o copilărie fericită… 

Azi, Năstica nu mai râde, nu se joacă, nu mai aleargă, iar viața ei atârnă de un fir de ață… conectat la aparate. Viața Anastasiei atârnă de un fir de ață... Împreună o putem ajuta!

Micuța Anastasia are 3 ani, dar deja știe ce înseamnă să lupți între viață și moarte. La doar 2 ani i-a fost depistată o tumoare la creier.

Deși a fost diagnosticată cu tumoare benignă, cele 2 intervenții chirurgicale pe care le-a suportat nu au putut stopa evoluția bolii. Acum fetița se află de mai bine de o lună în reanimare și are nevoie urgentă de o operație peste hotare, care i-ar putea salva viața.

O astfel de operație poate fi făcută în Turcia și costă în jur de 20 mii euro.

Părinții, Natalia (cu numele de fată Coșlev) și Radu Grachila, din Colonița, spun că nu au posibilitate să adune această sumă atât de rapid, iar acum, fiecare zi contează pentru viața ei…

“Oricât încerc să mă zbat, nu reușesc să adun banii, pentru că apar în permanență noi și noi cheltuieli, pe care abia de reușesc să le acopăr. Dacă ar fi posibil să iau boala asupra mea, aș face-o, doar ca să trăiască ea! Ce a văzut acest copil în viața asta…?” spune cu tristețe tatăl Anastasiei.

Părinții spun că fetița lor este puternică și că demonstrează că vrea cu orice preț să trăiască, prin forța și rezistența cu care a trecut peste momente în care medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire.

Năstica vrea să trăiască! Împreuna o putem ajuta!

[youtube]vMuPpBKr6xo[/youtube]

Cei care doresc să o ajute pe Anastasia sunt rugați să telefoneze la 068980801 (Radu) 

IMGA0172

Banii pot fi donați și prin intermediul contului bancar: 

Nr. CONT: 223361142139 (MDL, EUR, USD)Victoria Bank, Filiala nr. 11, Chișinău

Nume: Radu Grachila

IBAN: MD72VI000000223361142139

Pentru transferuri de peste hotare, aveți nevoie și de SWIFT: VICBMD2X

Dacă nu vor reuși să o salveze, până se adună banii, părinții spun că vor transmite toți banii Fundației „Salvează viața”, pentru alți copilași.