nu-vreauPrimarul Zaporojan Angela încearcă să lipsească colonițenii de acel minim de informație pe care Colonita.eu reușește cu greu să-l ofere. Primarul a uitat, se pare, că este în serviciul comunității, care l-a investit în această funcție, și nu invers. Dumneaei refuză să răspundă la solicitările de informații, practică calomnia pentru a manipula opinia publică în ceea ce privește activitatea Colonita.eu, oferind o imagine de primar decupată parcă din anii 90.

În acest context menționăm că:
1. Colonita.eu în repetate rânduri a venit cu apeluri către administrația publică locală în dorința de a colabora cu aceasta pentru a informa cât mai exhaustiv sătenii.
2. Primăria s. Colonița a cheltuit mii de lei pentru crearea site-ului oficial al localității www.colonita.md, care este gol timp de trei ani, iar banii comunității au fost pus și simpli aruncați în vânt.
3. Până a deveni primar, Zaporojan Angela și-a luat angajamentul de a eficientiza activitatea primăriei prin susținerea activității site-ului local, de care foarte repede a uitat.
4. Colonita.eu activează absolut independent, în bază de voluntariat, și oricine dorește e binevenit în echipă.

Materialul video de mai jos este încă o dovada a atitudinii de „susținere și deschidere” a doamnei primar Zaporojan Angela. Declarații făcută în data de 15.10.2014, înainte de ședința Consiliului Sătesc Colonița:

[youtube]8xQ3bANN_ZA[/youtube]