Primarul Zaporojan nu are timp pentru a soluționa problemele satului, dar se preocupă de grijile partidului din care face parte. Luni, 3 februarie 2014, dumneaei a participat la Conferința de lansare a Săptămânii Democrației și Autonomiei Locale, conferință desfășurată de PLDM, unde a avut o intervenție în care a declarat că „…poate să învețe primarii europeni, iar la multe compartimente i-a depășit …”. Ținuta dnei. Zaporojan era de culoarea verde, ca și culoarea partidului. Să fie postul de primar doar o treapta necesara pentru funcții înalte de partid?

Menționăm că recent a demisionat dl. Ion Oglindă, ex-șef serviciu salubrizare și ex-șef al casei de cultură din Colonița. Demisia a fost însoțită de un șir de învinuiri în adresa primarului și a activității primăriei Colonița. În acea perioadă, primarul Zaporojan Angela se afla la un eveniment peste hotarele republicii.

Amintim că primăria Colonița înregistrează mari deficiențe în activitatea sa. Din cauza unei erori a contabilului, în bugetul satului pentru 2014 au fost „greșită” o sumă de 153,6 mii lei. În ultimii trei ani au fost schimbată toți cei trei contabilii care erau, iar postul de contabil șef a fost ocupat de patru persoane diferite. Deasemenea fostul inginer cadastral nu mai activează de la începutul anului 2013, iar funcția este ocupată „temporar” de către juristul primăriei.

Intervenția primarului satului Colonița (min. 6:45):

Zaporojan_verde