„… La casa de cultură s-au făcut trei licitații . . . E vorba de scaunele de la casa de cultură. Dvs. știți că noi am preconizat 200 mii lei pentru scaune. La prima licitație au fost propuse scaune din astea, case le aveți în spatele meu. Ele evident sunt la 500 de lei. Dar în casa de cultură, acolo unde podeua este de lemn, trebuie făcute niște scaune perfecte, bune, de lemn să fie dure, … Am avut și noi niște cerințe. La prima licitație nu ne-a aranjat. Cei care au participat n-au propus, nu ne-au propus, n-au satifăcut cerințele noastre. A doua oară nu a avut loc licitația. A treia oară, cine poate să spună din start cine o să cîștige licitația și care va fi prețul? Nimeni nu poate să spună! A fost cîștigată licitația cu 240 mii lei. Normal că am încheiat contract și așa se face. …”  – a declarat Zaporojan Angela primarul satului Colonița cu referire la achiziția scaunelor pentru casa de cultură din localitate.

Întreprinderile „execută” caietele de sarcini pentru licitațiile din primăria Colonița, 4 aprilie 2015

Menționăm că primăria Colonița nu a făcut publică nici o altă informație referitoare la achiziția publică de scaune din casa de cultură. Deasemenea, primăria Colonița nu a oferit copia registrului cu privire la contractele de achiziții a serviciilor și bunurilor, informații solicitate anterior de Mircea Brenici și Valeriu Ciorbă.

Declarațiile la temă le găsiți în VIDEO, minutul 31:15 a înregistrării ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 12 frbruarie 2015.

[youtube]KJsy-_-gbuY[/youtube]

scaune