La data de 3 mai 2016, orele 11:00, în incinta primăriei Colonița, a avut loc deschiderea ofertelor pentru achiziția publică prin Cererea Ofertelor de Prețuri – livrare cu instalare a trei terenuri de joacă pentru copii.

La concursul dat au fost depuse trei oferte:
1. ECO BUILDING STAGE SRL cu oferta de 399 105 lei. Fondatori – Chiciuc Vadim, Gorșunova Alexandrina. Conducător – Gorșunova Alexandrina.
2. PASTFROS SRL cu oferta de 432 477 lei. Fondatori – Gorșunova Alexandrina, Melțer Margaret. Conducător – Capusteanschi Iuri.
3. START-RI SRL cu oferta de 426 420 lei. Fondator – Purcel Liliana, Conducător – Purcel Liliana.

La ședința dată era prezent reprezentantul doar a unei singure companii – ECO BUILDING STAGE SRL.

Straniu pare faptul că reprezentantul companiei s-a arătat deranjat de faptul că este filmat și chiar a amenințat cu „discuții afară”. Deasemenea, în procesul deschiderii ofertelor, d-lui a solicitat ca să fie numite doar sumele și ofertantul. Întimplător sau nu, dar anume compania ECO BUILDING STAGE SRL a oferit cel mai mic preț și este potențial cîștigător al concursului.

Menționăm că pe pagina web oficială a primăriei Colonița nu a fost plasată nici o informațe privitor la Achiziția Publică dată, cu toate că primarul Zaporojan Angela declară că activitatea ei e transparentă (VIDEO intervalul 12:30-20:25). Ba mai mult, primarul și funcționarii primăriei au reproșat reprezentantului www.colonita.eu că nu are dreptul să filmeze.

Material realizat în cadrul proiectului „Banii Publici sunt și Banii Mei!”.

[youtube]fDso601mHuo[/youtube]

COP_3_terenuri_joaca