Primarul Zaporojan Angela se ocupă de propagandă la propriu. În seara zilei de azi, 2 septembrie 2017, între orele 20:00-21:00, mașina de serviciu a primăriei satului Colonița, la volanul căreia se afla însăși primarul, a circulat pe străzile satului. În portbagajul deschis al mașinii era amplasată o boxă din care răsuna tare vocea primarului. Mesajul repetat continuu îndemna locuitorii să NU vină a doua zi, duminică 3 septembrie la Adunarea Generală a Satului convocată de către consilierii fracțiunii PL, dar la adunarea convocată de ea pe data de 10 septembrie.

Tot timpul cît mașina de serviciu a circulat pe drumurile din sat, absolut nici unul din becurile iluminatului stradal nu funcționa, în sat fiind întuneric beznă. Puțin înainte de ora 21:00, mașina de serviciu a fost parcată în fața casei private a primarului Zaporojan Angela. Din mașină a coborît consilierul local Scurtu Viorica, care este și fina de cunuie e primarului. La orele 21:00, brusc a fost conectat iluminatul stradal în tot satul.

Aceste lucruri au fost confirmate și de către consilierul local Caraman Veronica într-o postare pe o rețea de socializare (detalii AICI).

După orele 21, www.colonita.eu a contactat telefonic dispeceratul serviciului Lumteh (tel. 022-223770) ca să afle cauza deconectării iluminatului stradal. Dispecerul Zama, care a răspuns la telefon nu cunoștea cauza lipsei iluminatului stradal din satul Colonița. Am contactat Lumteh repetat, pe la orele 21:30. Dl. Zama a confirmat faptul că dispeceratul nu cunoaște nici o cauză a deconectării iluminatului stradal, și nici furnizorul de curent electric nu a indicat careva lucrări sau stopări în livrare. Ni s-a recomandat să contactăm responsabilul de sector (tel. 022-416033).

Conectarea bruscă a iluminatului stradal: