Tragedie în localitatea Colonița. O tânără de 29 de ani a fost găsită fără suflare într-o fîșie forestieră, după ce acum patru zile a fost declarată dispărută.

Pe data de 26 mai curent, poliția a fost alertată despre dispariția unei femei în vârstă de 29 de ani. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana.

În urma cercetărilor demarate forțele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafața acestuia, în fîșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componența procurorilor, ofițerilor de investigații și de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și descoperire a crimei.

Grație volumului de lucru efectuat forțele de ordine au identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acțiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima și ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor și este cercetat penal pentru omor intenționat. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenție pe viață.

Sursa: Zugo.md

https://www.facebook.com/politiacapitalei.md/videos/962238717279608/