Un an în urmă, „în scopul amenajării” stației stației terminus de transport public de pe str. Budești, primăria Colonița a vândut la preț redus un teren alăturat de 5,5 ari. După un an de zile de la aprobarea deciziei de vânzare, la stația respectivă nu s-a făcut absolut nimic. Nici vorbă de iluminat, amenajat . . . Totul s-a dovedit a fi minciună folosită de primarul Zaporojan Angela, care a servit drept argument pentru a înstrăina acest teren. Interesul a venit din partea lui Vanea Mazîlo, care a achitat din cont propriu careva taxe (probabil pentru formarea bunului imobil – n.r.) și posibil alte careva „servicii” funcționarilor APL Colonița, ca într-un final să pună mâna pe un teren de 5,5 ari, achitând de 10 ori mai puțin decât costul de piață.

Primăria Colonița “aranjează” stația de transport public (vinde terenul alăturat la preț redus), 22 februarie 2013

Sunt mai multe plângeri pentru oprire . . . Ați văzut la Tohatin cum s-a făcut opririle? . . . Noul proprietar își ia asupra sa iluminatul, formarea aspectului exterior, amenajarea . . . Socotiți că  este ideală?” – a declarat primarul Zaporojan Angela un an în urmă când a fost vândut terenul.

În foto de mai sus jos vede-ți cum arată stația terminus din strada Budești un an în urmă (februarie 2013), iar în foto de mai jos cum arată acum (februarie 2014).

st_term1 st_term2