veceu_5_

Declarații contradictorii ale primarului satului Colonița, Zaporojan Angela, legate de construcția veceului cimitirului nou (din dealul Rozei). În raportul pentru primul an de activitate, primarul scrie: „Cu ajutorul agenților economici din teritoriu a fost construit un viceu la cimitirul din sat”. Un an mai târziu,  în cadrul adunării generale a satului din 11 august 2013 (video min: 8:22), primarul declară: „Cu ajutorul locatarilor a fost făcut veceul la cimitirul din sat. Aceasta a fost contribuția oamenilor din sat”.

La un an de la construcție, pereții veceului cimitirului nou sunt plini de crăpături, iar o parte dintr-un perete extern stă  doborât la pământ.

Recent www.colonita.eu a publicat un material despre costurile mari achitate din bani publici de către primăria Colonița pentru construcția gardului cimitirului nou. Calculele estimative efectuate de către noi, arătau un cost al lucrărilor de 56 550 lei, ceia ce reprezenta jumătate din suma de 114 600 lei care a fost achitată.  A fost oare construit veceul din cele cca. 50 000 lei supra-achitate de către Zaporojan Angela companiei „MGM” S.R.L.  sau au avut o altă soartă acei bani?

Gardul cimitirului nou: cît a costat și cine a plătit, 17 august 2013

no images were found