Înteresante par legăturile dintre evenimentele ce se întîmplă și dedesubturile policite:

– . . .
Scandal la începutul ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 11.02.2016 între consilierii aleși pe listele Partidului Liberal și Zaporojan Angela, primarul satului. După acuzații reciproce, consilierii PL au părărit ședința.
Participarea lui Iurie Leancă și felicitarea primarului Zaporojan Angela în cadrul concertului din 6.03.2016 din s. Colonița. Menționăm că Iurie Leancă este președintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM).
– Mihai Ghimpu (președintele PL) acuzat de o presupusă privatizare a Grădiniței de Copii din Colonița de către Victor Lutenco, consilier municipal din fracțiunea PPEM, 19.03.2016
– . . . ?

Menționăm că tensiunile cresc între consilierii PL, minoritate în consiliul actual și primarul Zaporojan Angela și consilierii PLDM care au majoritatea minimă. Amintim că în data de 9 noiembrie 2015, Zaporojan Angela, primarul s. Colonița a părăsit PLDM.

Cine și cui „încurcă” să „activeze” este întrebarea vesnică a celor care ajung la putere. Din păcate luptele politice și de putere de la noi sunt ascunse de simplul cetățean și sunt pline de murdării și lovituri sub centură. Cert este că pînă la urmă tot din buzunarul contribuabililor sunt platite toate „cheltuielile” și „pierderile”.

Foto: captură Youtube

Leanca_Zaporojan