Începând cu luna februarie 2012, pagina web www.colonita.md lansează o nouă rubrică – ”Întrebare pentru primar”. Menirea rubricii este de a stabili un canal transparent și direct de comunicare între locuitorii satului și primarul din localitate. Pentru aceasta va trebui doar să formulezi și să scrii ceia ce te frămînta de la calculatorul de acasă, fără a fi nevoit să faci drum la primărie și să bați la ușa primarului.

Întrebările către primar pot fi lăsate la rubrica comentarii ale acestui articol. Întrebările dumneavoastră pot viza nemijlocit activitatea primarului, precum și a tuturor angajaților primăriei și a instituțiilor din subordinea primăriei (liceul teoretic ”Gh. Ghimpu”, gradinița-creșă nr 24, biblioteca publică și casa de cultură). Rugăm ca întrebările să fie formulate concret, cu argumentele/explicația succintă a situației. Comentariile care nu reprezintă întrebări concrete vor fi șterse.

Răspunsurile la întrebările date vor fi plasate pe pagina web www.colonita.md în forma și în ordinea parvenirii!

RĂSPUNSURI

Februarie 2012:
Vitalie[VIDEO] De ce nu sunt eliberați din funcție unii angajați ai primăriei?
Nata[VIDEO] Când va fi amenajată râpa din centrul satului Colonița?

ÎNTREBĂRI

Februarie 2012:
Ion – Care sunt costurile lucrărilor de asfaltare a străzii Decebal, cum au fost ele achitate, și de ce anume această stradă a fost asfaltată prima?
Ana – După ce criteriu de selectare i s-a acordat zinei ghimpu ajutor material?
Victor – După ce criterii se elberează autorizațiile de construcție în localitate: – pe cine a votat la alegerile locale solicitantul, – sumă achită inginerului cadastral, – mită alocă primarului, inclusiv sub formă de cadouri de preț, reparare de cabinete, bani, calculatoare, altele…