In dimineața zilei de 20 iunie 2018, un grup de consilieri (Ghimpu L., Caraman V., Ghimp D.) au plecat în birou la d-na Claudia Oleacu (secretar a Consiliului și totodată primar interimar prin dispoziția ex-primarului Zaporojan A.) pentru a primi dispoziția de convocare a ședinței extraordinare a consiliului sătesc, în baza cererei depuse în data de 19 iunie 2018.

În birou era d-nul Braghis V., iar după cîteva clipe cu viteza cosmică s-au prezentat nepoftiți și d-na consilier Scurtu V., însoțită de soțul ei, consilierul Cheptene I. cu feciorul Rică Cheptene. Au urmat replici tăioase și acuzații neîntemeiate, filmări cu telefonul mobil. În discuții, dna. secretară Oleacu recunoaște că efectuează niște „acțiuni de serviciu” în regiunea Apă-Canal S.A. cu automobilul Toyota la volanul căruia era Scurtul V. În timp ce automobilul primăriei se află în ograda dnei. Oleacu, ea a motivat că nu are permis și nu poate conduce …

Atunci care e logica că în primarie sunt angajați 2 șoferi plătiți din bani publici, nici unul nu se află în concediu concediu. Apare intrebarea de ce nu dunt prezenți la serviciu in orele de munca ? Ori impedimentul e că automobilul nu e în fața Primăriei la scara??? Ori șoferii sunt doar niște „suflete moarte” desenate pe hîrtie ca să figureze pentru salariu ??? Ori d-na Oleacu C. nu deține legal funcția de primar interimar ???

Cred că rămîne o enigma care urmează a fi clarificată în continuare de organele competente.

Informația dată a fost postată și pe o rețea de socializare unde a stîrnit multe discuții aprinse și comentarii.