„Primăria Colonița are pagina web pe care sunt publicate documente de interes public” – este răspunsul ce se conține în mai multe scrisori venite din partea primăriei Colonița și semnate ce către primarul Zaporojan A. Nu se specifică expres adresa „paginii web” oficiale, dar se menționează „oficial” numele unui colaborator al acestei pagini.

Reiterăm faptul că portalul web www.colonita.eu a fost creat și este menținut de către un grup de tineri din satul Colonița, iar primăria Colonița nu este proprietar, nu a contribuit sub nici o formă și nu a oferit nici un fel de susținere.

La o simplă căutare în rețeaua internet, nu poate fi găsită o altă pagina web, cu excepția portalului www.colonita.eu, pagină care să conțină informații ample și documente publice ale satului Colonița.

Semnatarul mai multor scrisori în care se solicitau informații publice de la primăria Colonița este Mircea Brenici, iar articolele semnate de dumnealui sunt plasate pe pagina web – www.colonita.eu. Răspunsurile oferite de către primăria Colonița nu conțineau nici o informație solicitată.

Cel puțin stranie pare această situație, când primăria Colonița își asumă merite care nu-i aparțin. Ba mai mult, în scrisorile oficiale furnizează informații false și ireale.

E salutabil faptul că primăria Colonița indirect face trimitere la portalul nostru, dar recomandăm ca acest lucru să fie făcut în mod deschis și corect și nu doar în cazurile când se dorește eschivarea de la oferirea cărorva informații de interes public.

Vede-ți mai jos răspunsurile în care primăria Colonița menționează că „are” pagină web pe care sunt publicate documente de interes public.

no images were found