Stimați locuitori ai Satului Colonița!!!! Vă invit pe toti astăzi 12 Mai, la ora 16.00 la primarie să protestăm impotriva scoaterii la licitatie a lotului de 5.921 ha, lot care se afla vis-a-vis de Hanul lui Vasile. Primarul, consilierii în loc să lupte pentru cetățeni, luptă pentru străinii cu bani… De dat locuri de casa nu este pamint, dar de vindut este cît vreai!!!! Hectare iti trebuie, hectare vindem!!!!!
P.S. Astazi este sedinta consiliui si Primarul impreuna cu consilierii ar putea sa ne dea careva explicatii in ceea ce priveste decizia lor….

Anunțul de mai sus a fost postat pe o rețea de socializare de Rodica Budeci, o locuitoare al satului.

Anterior, pe aceiași rețea de socializare au fost postate comentarii aprinse referitor la faptul scoaterii la licitatie a lotului de 5.921 ha:

Vera CaramanA vinde e foarte usor si convinabil si cu profit dar am uitat de consecinte care vor fi mai grave,e pus in joc viitorul copiilor nostri care vor simti cu anii aceste decizii pripite.

Maria CiureaAviz: se vinde satul Colonita cu tot cu coloniteni. Pretul ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ convenabil!

Elena Ababii: Pe mine mă doare inima sa văd cum pământurile străbunilor sunt înstrăinate, deja o bună parte din locurile copilăriei mele, unde am petrecut momente frumoase au fost date în arenda sau privatizate, …raminem doar cu nostalgie…

Ion Oglinda: Cretinii care sunt !!! Nimic , în nici o tara civilizata nu se vinde ! Tot se da în chirie !!!!!!!!!
Eu am cerut gunoiste în chirie, am auzit deja reproșuri, s-o fi cerut de vânzare , mi-o vindeau foarte rapid … Nu mai avem nimic… Eu voi protesta din străinătate!

protest