Portalul informativ al localității www.colonita.eu s-a învrednicit cu premiul I pentru cea mai bună practică în domeniul prevenirii corupției la nivel local (premiul bănesc – 6 mii de lei). În total au fost premiate și menționate 12 organizații.

La Gala de Premiere a bunelor practici de prevenire a corupției la nivel local au fost premiate ONG-urile și mass-media care au reflectat subiectul luptei cu corupția. Inițiativa aparține Centrului CONTACT și este partea a proiectului „Transparența și responsabilitatea autorităților publice prin activități comune ale mass-media și ONG-urilor locale și regionale” realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene. Scopul Galei de Premiere a fost de a identifica, promova și premia bunele practici de prevenire a corupției la nivel local, realizate de ONG-uri și mass-media locale din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc în data de 7 decembrie 2016 în incinta unui hotel din Chișinău.

Vedeți mai jos reflectarea evenimentului în mass-media, galerie foto și înregistrări video:

Comunicate.md: Centrul Contact a organizat Gala celor mai Bune Practici Anticorupție

Civic.md: Centrul Contact a premiat cele mai bune practici anticorupție

(VIDEO) Privesc.eu: Gala de Premiere a bunelor practici de prevenire a corupției la nivel local

(VIDEO) Realitatea.md: LIVE! Gala celor mai bune practici anticorupție

Point.md: СМИ и местные НПО удостоились наград за содействие в борьбе с коррупцией

TRM.md: ONG-uri și instituții mass-media, premiate pentru lupta cu corupția

Bani.md: Premii de până la 6000 de lei pentru ONG-uri și mass-media locale care au promovat practici anticorupție. Lista beneficiarilor

no images were found

gala1