bisericaParohia Nașterii Maicii Domnului din satul Colonița lansează propria pagina web informativă – www.biserica.colonita.euSite-ul dat este încă în proces de dezvoltare, și a fost creat de către echipa portalului informativ www.colonita.eu în colaborare cu slujitorii Parohiei Colonița. Intenționăm să facem din el o bază de date solidă, unde omul va putea găsi multe lucruri bune, spre zidire duhovnicească.

Biserica a folosit întotdeauna toate mijloacele posibile pentru a fi alături de creștini. Biserica a stat la temelia tiparului, iar mai târziu, când au apărut alte tehnologii, le-a folosit pentru a vorbi lumii, aducând în inimile oamenilor Lumina lui Hristos. Odată cu apariția internetului, multe biserici locale s-au făcut prezente în rețeaua virtuală, anume pentru a da hrană duhovnicească tuturor celor care o caută.

În timpurile de față, când realitatea ne dictează flexibilitatea și ingeniozitatea, dar și când mulți fii și fiice ale neamului sunt nevoiți să plece în depărtări în căutarea unor posibilități de existență, Biserica le stă la dispoziție, gata să le ofere hrana duhovnicească inclusiv pe această cale.

Totodată, în prezent, când mulți tineri petrec tot mai mult timp în rețeaua virtuală, Biserica intenționează să ajungă la cugetele și inimile lor și să le ofere o alternativă. Internetul ne oferă, pe lângă multiple sminteli și înșelări, și căi bune de cunoaștere, dezvoltare, creștere intelectuală și spirituală.

Pagina web informativă a Parohiei Nașterii Maicii Domnului din satul Colonița poate fi accesată direct la adresa: