Familia de apicultori Miron din satul Colonița îndulcește și în acest an sătenii și clienții lor cu produse apicole de calitate.

Iulian Miron: “Meseria de apicultor necesită mare dăruire de sine și răbdare”, 26 ianuarie 2013

Produsele și experiența de generații a familiei este promovată destul de intens la diferite expoziții și tîrguri. Anul curent membrii familiei au fost surprinși de camerele unor posturi TV, care au dat pe post secvențe și relatări din domeniul de activitate al lor. Despre unguente naturale preparate a povestit Natalia Miron reporterilor de la JurnalTV care au realizat un material despre târgul specializat „Mai Dulce” desfășurat în luna mai. Descrierea gamei de produse apicole, tendințele consumului de miere din țară, precum și prezentarea unui știubei vechi de peste 100 ani folosit de străbuneii familiei au fost relatate de către Vladimir Miron canalului Agro TV în materialul realizat în cadrul expoziției Farmer din toamna anului curent.

Detalii despre produsele apicole propuse de Apicola Miron – miere de albine de mai, tei și polifloră, tinctură de propolis, lumânări din ceară naturală, miere în fagure, unguente naturale, pot fi găsite în anunțul postat în grupul COLONIȚA pe o rețea de socializare.

JurnalTV.md: Târg dulce la Chișinău (minutul 1:50)

AgroTV Moldova: Gospodarii Moldovei la Expoziția FARMER 2016 (minutul 23:10):