filocaliaColonița este o comună din municipiul Chișinău, aflată la o distanță de doar 8 km de capitală. Dar și aici sunt bătrâni nevoiași care au nevoie de susținere morală și financiară pe care AO „Filocalia” o acordă cu mare drag.
Pe 5 aprilie am mers împreună cu voluntari locali, dar și cei internaționali în vizită la bunicii din Colonița cu haine și cu produse alimentare, dar și cu o vorbă bună. Unii dintre ei erau țintuiți la pat de mai mulți ani, alții erau singuratici, alții gârboviți de povara și greutatea anilor, dar totuși i-am găsit muncind în grădină, pregătindu-se de primăvară.
Una dintre bătrânele din lista noastră a decedat recent și am decis coletul alimentar destinat ei să-l donăm unei familii nevoiașe cu 5 copii. Important pentru noi este să fim de folos, indiferent pe cine ajutăm. „Omul fără bunătate este ca un izvor fără apă”.
Mulțumim Anei Meriacre din s. Costești, r. Ialoveni care a facilitat comunicarea dintre AO “Filocalia” și doamna Ana Vozian originară din Colonița, stabilită în Italia, pentru donațiile de haine pentru bătrânii nevoiași din cadrul campaniei „Ajută un bunic să zâmbească”.

Vezi mai multe imagini pe pagina web a Asociației Obștești „Filocalia”.

Material preluat de pe www.filocalia.md