Pentru a oferi colonițenilor cît mai multă informație, www.colonita.EU a integrat pe pagina proprie fluxul de știri oficiale ale primăriei Colonița care apar pe www.colonita.MD. Pentru a ceasta a fost creată o boxă specială unde vor fi preluate și plasate în mod automat titlurile știrilor oficiale.

A fost lansată pagină web oficială a primăriei Colonița, 13 octombrie 2015

Menționăm că pe 6 octombrie 2015 a fost lansată pagina web oficială a primăriei Colonița – www.colonita.MD. Pentru aceasta au fost alocate 6 000 lei pentru salarizarea unei unități care va administra site-ul Coloniței (Decizia Consiliului Sătesc Colonița nr. 8/4 din 4 septembrie 2015). Numele persoanei și care anume lucrări urmează a fi efectuate nu au fost făcute publice.

Amintim că anterior primăria Colonița a:
– a dat cu piciorul inițiativei paginii web informative a satuluiwww.colonita.md(com) transformată în www.colonita.eu,
– a cheltuit 3 000 lei pentru prima varianată nefinisată a site-ului oficial al primăriei Colonița,
– a cheltuit alți 4 500 lei pentru a doua varianată nefinisată (cea actuală) a site-ului oficial al primăriei Colonița,
– a platit timp de 5 ani circa 4 000 lei pentru servicii neutilizate (cca. 800 lei/anual pentru domen (colonita.md) și host).
– a dat cu piciorul inițiativei buletinului informativ al satului Colonița: www.colonita.md(com) transformată în www.colonita.eu.
– în august 2015 a platit tiparul unui buletin informativ în care erau prezentați actualul primar și echipa de consilieri aleasă la alegerile locale generale din 2015.

new__eu