Un bărbat de 38 de ani din Colonița a făcut praf mașina fostei iubite. Băut fiind, el a pus mâna pe un topor și a găurit automobilul de marca Dodge, astfel ca acesta seamană acum cu o …sita. Incidentul a avut loc în noaptea de Revelion pe stil vechi.

Dina BÂZGU: “Câteva zile pâna la seara cu pricina fostul soț mă suna să scoată fetele la plimbare în stare de ebrietate în seara cu pricina m-a sunat și am închis telefonul.

Asa că ulterior, enervat, bărbatul a pus mâna pe un topor și a distrus mașina femeii.

Dina BÂZGU: “Am fost chemată de tatăl meu a văzut ce se întâmpla.

Vecinii spun că au auzit gălăgie însă le-a fost frică să se implice.

Au auzit țipete, gălăgie”.

Mașina era parcată în drum, iar la vederea autoturismului găurit, unii trecători au rămas șocați. Unul a filmat ceea ce a văzut și ne-a expediat imaginile.

De atunci, femeia conduce mașina, așa găurită cum este. Spune că nu are bani ca să o repare. Ea a depus o plângere la poliție, iar mărimea pagubei urmează să fie stabilită.

Natalia STATI, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: “Se așteaptă certificatul cu estimarea sumei pagubei care a căzut pentru a putea fi luată o hotărâre. Dacă suma prejudiciului este mai mare de 50 de mii bărbatul va fi tras la răspundere penală, iar dacă nu depașeste va fi tras la raspundere contravențională”.

Bărbatul a refuzat să discute cu echipa Pro TV. Cei doi au împreună doi copii, iar acum stau separați. Bărbatul este cercetat pentru deteriorarea intenționată a bunurilor.

Sursa: PRO TV