Participanții la trainingurile din cadrul proiectului : “Dezvoltarea Culturii Civice și Mass-Media în localitățile rurale” au fost rugați să scrie un mini-eseu răspunzînd la intrebarea : Ce au reuși să învețe pe parcursul acestor seminare?
Iată un răspuns:

“Mă numesc Maria Umaneț și am participat la trainingurile organizate în cadrul proiectului “Dezvoltarea Culturii Civice și Mass-Media în localitățile rurale”. Datorită acestor traininguri am devenit mai încrezuta în forțele proprii,acum mă simt mai dezghețată într-o convorbire , unde cu ușurință îmi pot exprima opinia proprie și nu mi-e teama s-o apăr.

O lecție foarte importantă și de folos a fost lucrul în grup,unde am învățat să ascultăm și să fim ascultați, după părerea mea acest lucru și semnifică cheia seccesului unui grup. În cadrul trainingurilor am învățat să fim toleranți și să acceptăm părerile,observațiile pe care nu le prea agreăm. Datorită acestor ore am simțim gustul bunelor maniere,mi-am dezvoltat vocabularul și am izbutit să-mi fac și cîteva planuri de viitor.

Organizatorilor vreau să le aduc un sincer mulțumesc pentru experiența care am acumulat-o și sper din suflet că aceste traininguri nu au fost ultimile.”

Menționăm că perioada de implimentare a proiectului a fost încheiată, iar pe viitor urmează să fie puse în aplicare și alte ideii.
Așteptăm să fiți activi și să vă implicați.