Paștele este una din cele mai importante sărbători creștine și fiecare din noi dorește să le petreacă în condiții cel puțin decente. Donația "Dăruiește bucurie de Paște" este un evenimet ce are drept scop oferirea unui zâmbet și a unei atmosfere de sărbătoare familiilor ce nu își pot permite aceasta. Cine este predispus să doneze bunuri ca: bani și produse alimentare nealterabile, nu ezitați și faceți o faptă bună. Beneficiari direcți: familii numeroase, persoane în etate care nu au familie, din localitatea noastră.

Campania locală – „Dăruiește bucurie de Paște" este organizată în cadrul Proiectului "Schimbare prin implicare", lansat de un grup de tineri din satul Colonița. Menționăm că proiectul "Schimbare prin implicare" nu beneficiază de nici o remunerare pentru ceea ce face, iar banii din donații vor fi oferiți în totalitate beneficiarilor.

Donațiile se colectează în Liceul Teoretic "Gheorghe Ghimpu" din localitate, de pe data de 17.03.2017 până pe data de 07.04.2017, între orele 8:00-14:00.
Persoane de contact: Lefter Victoria-062145615; Pilivan Cătălina-068010568.