La sfîrșitul săptămînii trecute a fost tipărită și distribuită ediția din luna octombrie 2011 a buletinului informativ al localității www.colonita.md. Ediția din luna curentă a fost tipărită cu suportul Organizației Non-Guvernamentale “Satul Nou”, care a implementat anterior în satul Colonița un proiect de dezvoltare rurală.

Descarcă aici varianta electronică a ediției din octombrie a buletinului informativ www.colonita.md

Ziarul local și site-ul satului Colonița sunt create și îngrijite de un grup de tineri, fără a fi remunerați și care suportă o bună parte din cheltuieli pe cont propriu. Consiliul Sătesc Colonița a finanțat imprimarea cîtorva ediții ale ziarului (iunie – 500 ex., iulie – 500 ex., august – 700 ex., septembrie – 800 ex.), însă fondurile respective s-au epuizate deja. Astfel, cheltuielile de colectare a informației, de distribuire și de imprimare, precum și alte cheltuieli suplimentare sunt suportate de către membrii echipei.

Administratorii paginii web au lansat campania de colectare de fonduri pentru susținerea activități ziarului și a echipei. Puteți lăsa „leuțul” dvs. în căsuța-pușculiță care se afă la poșta din localitate. „Leuțul” poate fi nu doar de natură monetară. Pentru alte detalii scrieți la: reporter@colonita.md