De la mijlocul lunii decembrie 2016, în fiecare duminică, amatorii de volei din satul Colonița merg în satul vecin Tohatin pentru antrenamente și petrecerea meciurilor amicale.

Astfel, în duminica din data de 29 ianuarie 2017, a avut loc o nouă întâlnire a amatorilor de volei, la care au participat patru echipe: una din satul Colonița, una din satul Coșnița și două echipe din comuna Tohatin. Activitatea sportivă s-a desfățurat peste trei ore jumătate și a avut loc în incinta sălii de sport a gimnaziului din comuna Tohatin.

Conform declarațiilor pasionaților de volei din satul Colonița, administrația liceului din localitatea noastră, invocând diferite pretexte, luni la rând refuză să ofere sala de sport a liceului pentru practicarea voleiului.

Menționăm că administrația altei comune învecinate, Cruzești susține și chiar participă la evenimente sportive pretrecute în sala de sport a gimnaziului din localitatea respectiva, iar duminica trecută a avut loc întâlnirea amatorilor de volei din comuna Cruzești.

no images were found