„Noi jucăm fotbal din plăcere, și nu pentru performanțe”, Eugen Bîzgu

premii_IDEA_11După încheierea Ediției a 11-a a Cupei IDEA la fotbal, unii tineri din Colonița care au jucat pentru echipa de fotbal locală ne-au împărtășit impresiile. Echipa de fotbal F.C. „Colonița” se pregătește în Chișinău, pe un teren artificial neacoperit. Cotizația de participare de 500 lei a fost achitată personal de către Eugen Bîzgu, căpitanul echipei.
Foto dreapta: premiile oferite de către organizatori.

Eugen Bîzgu: Impresii pozitive mi-au lăsat echipele Avîntul Nimoreni cât și Bons Ofiices. Au fost foarte bine pregătite echipele participante la această ediție, dar scorul partidelor s-a datorat mult norocului din ultimele secunde. A fost un turneu foarte spectaculos și cu echipe care merită mai mult. Bravo pentru curajul echipei F.C. „Noroc”, fetele meritau mai mult, … și bravo echipelor de băieți care cedau în unele momente ale meciurilor. A fost cea mai reușită ediție a Cupei IDEA la fotbal. Îi mulțumesc lui Mihai Bologan pentru invitație. În calitate de căpitan le mulțumesc băieților că au fost uniți și solidari în timpul jocului. Prin fotbal reușim să ne manifestăm bunul simț și fairplay-ul. Noi jucăm fotbal din plăcere, și nu pentru performanțe.

sermecbaevSergiu Ermecbaev: Împreună cu colegii de echipa am mers cu pași siguri spre marea finală. Emoțiile îmi umpleau sufletul. Ne-am atins scopul să ajungem în finală. Desigur ca pierderea m-a întristat, dar vom reveni la următoarea ediție și vom scrie istorie în acest turneu. Am simțit gustul fotbalului alături de coechipierii mei. F.C. „Colonita” este una dintre echipele favorite. Am o mare plăcere sa joc în această echipa.

Constantin Jerep: Cupă ca toate cupele. Au un minus că toate meciurile se desfășoară într-o singură zi. E obositor. Trebuie să așteptăm câte 3-4 ore pentru a juca. Și arbitrii nu prea ne iubesc pe noi.