Echipa de fotbal a satului Colonița a ocupat locul 3 la Mini-Mondialul 2014 (ediția a 12-a a Cupei Idea la Fotbal). Învingătoare a devenit echipa Capitals (Portugalia), locul 2 – Bons Offices (Honduras), iar locul 4 – echipa Cedacri International.

Au fost acordate distincții și premii pentru primele patru echipe. Premii individuale au fost date pentru câștigătorii și ocupanții locurilor 2 și 3 la concursurile de penalti, jonglare, bară-gol și șuturi de la jumătate de teren în transversală.

Mini-Mondialul 2014 s-a desfășurat în perioada 10-11 mai 2014 și a adunat la CSCT Buiucani 32 de echipe de amatori. Organizator al evenimentului este Asociație Obștească „Institutul IDEA”, iar partener oficial al turneului a fost Federația Moldovenească de Fotbal.

Amintim că în luna mai 2013, F.C. „Colonița” a debutat la ediția a 8-a a Cupei IDEA la Fotbal, câștigând trofeul competiției. La cea de-a 9-a ediție și cea de-a 10-a ediție a reușit să ajungă doar până în sferturi, iar la cea de-a 11-a Ediție a Cupei IDEA la fotbal a ocupat locul II.

Sursa: Cupa Idea la Fotbal

no images were found