ideaX_Colonita

Echipa de fotbal a localității FC „Colonița” a ajuns până în sferturile de finală ale cupei IDEA la  fotbal, ediția a 10-a, fiind învinsă cu scorul de 1:3 de actuala câștigătoare a trofeului  „Bons Office”. Satul a fost reprezentat de către 7 tineri din localitate, mari amatori ai fotbalului.

De această dată, câștigătoarea cupei a fost echipa „Bons Office”, locul 2 – „F.C. Văsieni”, locul 3 – BierJa. Valoarea totală a premiilor pentru primele 4 locuri a fost de 3398 lei! Premiile au fost oferite sub forma certificatelor bănești, ce pot fi utilizate pentru procurarea de inventar sportiv.

La competiția care a durat două zile, 5-6 octombrie 2013, au participat 27 de echipe, fiecare jucând câte cinci-șase meciuri. Organizatorii au avut grijă ca arbitri profesioniști să gestioneze meciurile de pe „cele mai bune terenuri de mini-fotbal” din capitală.

Amintim că FC „Colonița” a debutat în vara cestui an, câștigând la prima participare trofeul competiției, iar la cea de-a doua participare reușind să ajungă până în sferturi.

Vezi galerie foto de la ediția a 10-a a cupei IDEA la fotbal.

[youtube]OvLE5oNrGpU[/youtube]

Surse: Cupa IDEA la  fotbal#diez