Echipa de fotbal din localitate F.C. „Colonița” s-a menținut pe prima poziție în clasamentul Cupa IDEA, și este prima echipă ce a depășit ratingul de 4000 puncte.

După ediția a 13-a a Cupei IDEA la fotbal, sunt 32 de echipe prezente în clasament (minim 2 participări în total, minim o participare la ultimele 5 ediții). Cel mai mult a avansat echipa Amatorii (+592) și cel mai mult a scăzut Clubul de Fotbal “Cenusa RAUT PARK” 1996 (-908).

Amintim că în luna mai 2013, F.C. „Colonița” a debutat la ediția a 8-a a Cupei IDEA la Fotbal, câștigând trofeul competiției. La cea de-a 9-a ediție și cea de-a 10-a ediție a reușit să ajungă doar până în sferturi, la cea de-a 11-a ediție s-a clasat pe locul 2, la cea de-a 12-a ediție s-a clasat pe locul 3, iar la cea de-a 13-a ediție s-a clasat pe locul 2.

Explicații: Inițial/Final – ratingul înainte și după ediția a 13-a, Pa- numărul de participări în total, M – numărul de meciuri total, P – numărul de puncte total (victorie=2p, egal=1p), Titluri – numărul de ediții câștigate.

clasamentIDEA