Administratorul rutei de microbuz nr. 117, SRL „FOC” a reacționat prompt la sesizarea noastră și a venit cu explicațiile de rigoare (vezi mai jos). Deasemenea ne-a expediat orarul de circulație a rutei de microbuz nr. 117 pe ore și minute.

* * * * * * * * *

Vă informam că, începând cu 01 noiembrie 2014, itinerarul rutei de microbuz nr. 117 a fost stabilit în baza dispoziției no. 1101-d din 10.17.2014 “Cu privire la modificarea rutelor de microbuz”.

În LEGĂTURĂ cu aceste modificări, la ruta nr. 117 a scăzut considerabil fluxul de CĂLĂTORI, astfel la momentul de față din veniturile din vânzări nu acoperă măcar cheltuielile directe pentru combustibil și salariul șoferilor.

Pornind de la acest fapt am fost nevoiți să micșorăm numărul de autobuze pe linie, să MAJORĂM intervalul de circulație pe parcursul zilei și să excludem CÂTEVA curse în orele de seara, când fluxul de CĂLĂTORI este foarte mic.

Noi, înțelegem nemulțumirea călătorilor și am anunțat despre acest fapt Direcția de Transport. Sperăm că, problema dată va fi rezolvată în timpul apropiat, în caz contrar, vom fi nevoiți să MAJORĂM repetat intervalul de circulație și mai să anulăm încă câteva curse în orele de seară, deoarece suportăm zilnic pierderi considerabile.

Administrația rutei nr. 117

117orar_min