Tatiana Foiu, președintele comisiei tineret și sport din cadrul Consiliului Sătesc Colonița, îndeamnă tinerii și entuziaștii să dea o mînă de ajutor în amenajarea stadionului. Toți cei interesați sunt așteptați miercuri, 25 aprilie, orele 18:00 pe terenul de sport., unde dna. Tatiana Foiu va pune în discuție palanurile existente de amenajare, de care personal se ocupă.

Recent, în acest scop au fost alocate 60 000 lei de către consiliul sătesc. Din acești bani vor fi procurate materiale. Contribuția locuitorilor va fi efectuarea lucrarilor.

Planul lucrarilor de amenajare a stadionului din s. Colonița:

  1. 25 aprilie, vor fi aduse 15 tone de nisip, cu care urmează a fi nivelat stadionul.
  2. 27 aprilie, vor fi efectuate lucrari mecanizate de tasare cu tăvălucul.
  3. Ulterior for fi procurate materiale pentru împrejmuirea terenului cu gard (eurogard).
  4.  . . .

Informații oferite de către Tatiana Foiu. Detalii la tel: 068567317.

Amintim că Zaporojan Angela a cheltuit in a doua jumătate a anului 2015, 149 700 lei pentru „Lucrări de proiectare a complexului sportiv și agrement din s. Colonița. Contractul a fost semnat cu IPS „IPROCOM”.

Acte Achiziție Publică – lucrări de proiectare a complexului sportiv și agrement din s. Colonița, august 2015, 23 septembrie 2016

Recent, Foiu Tatiana și-a dat votul pentru a cheltui 200 000 lei pentru „Lucrări de proiectare a Centrului Polivalent”.  Decizia dată a mai fost susținută de către consilierii locali afiliați primarului Zaporojan Angela.